Connect with us.

Zit je met vragen? Kijk dan even in de FAQ's sectie hieronder of contacteer ons en je krijgt binnen de 48 uur antwoord!

Veelgestelde vragen

Zit ik vast aan een bepaalde periode met de online coaching?

De coaching is continu opzegbaar, waarbij je betaalt voor wat je af wilt nemen. Je wordt nooit verplicht tot een bepaald aantal maanden en je zit nergens aan vast.

Wil je niet door gaan? Dan stuur je gewoon een mailtje voordat volgende maand begint. Wil je verder gaan? Dan gaan we gewoon verder.

Kan ik ook fysieke sessies afnemen?

AM Coaching is beschikbaar voor zowel 1-op-1 Personal Training, technieksessies, of voor groepstrainingen.

Voor meer info over Personal Training klik hier of neem contact op.

Is mijn conditie goed genoeg om met een Personal Trainer te werken?

Natuurlijk! Wij werken met klanten van alle fitnessniveaus. Het is een misvatting dat alleen superfitte atleten of modellen met Personal Trainers werken. Wij selecteren oefeningen, herhalingen en gewichten gebaseerd op uw eigen fitnessniveau om u de juiste training aan te bieden. Wij maken een programma op maat voor u en u alleen.

Kan ik ook met een coach spreken voordat ik beslis om al dan niet coaching te nemen?

Dat is uiteraard mogelijk. We zijn bereikbaar via het contactformulier of de rechtstreekse whatsapp applicatie in de rechter onderhoek.

Hoeveel contact is mogelijk?

Bij het gewone traject met wekelijks contact is er sprake van 1 vaste update dag, waarbij je op die dag 24 uur de tijd hebt om alles te vragen wat je wilt. De enige restrictie die je hebt is dat het tot die ene dag per week blijft.

Bij PREMIUM is het contact onbeperkt en zo intensief als je het zelf wilt maken: er is geen restrictie qua contact.

Hoe werkt de voedingsaanpak?

We bekijken niet alleen je persoonlijke voorkeuren en wat jij op papier nodig hebt, maar gaan ook alles testen van koolhydraattolerantie, tot optimalisatie van jouw energieniveaus.

Wij helpen je leren hoe je kunt genieten van het leven en toch progressie kunt boeken. Denk dan bijvoorbeeld aan uit eten, op vakantie gaan of andere sociale gelegenheden.

Onze aanpak is erop gericht om jou de vaardigheden te leren, die je nodig hebt om zelfstandig te kunnen zijn. Je krijgt concrete richtlijnen voor calorieën en macronutriënten, maar bent niet beperkt aan een rigide schema. We leren je flexibel te blijven en zelf keuzes te maken. We zoeken hierbij altijd naar een manier die goed resultaat behaalt en past bij jouw levensstijl.

In onze AM Coaching app kun je recepten vinden die op maat zijn voor jouw calorieën en macro’s. Deze app geeft je voldoende opties en helpt je om juiste keuzes te maken, voldoende voedingsstoffen binnen te krijgen én verzadigd te blijven.

Je kunt ook een voorbeeldschema krijgen als je dat fijn vind, maar we leren je liever hoe je dit zelf kunt doen. Een eenmalig voedingsschema is namelijk zelden een blijvende oplossing en meer bedoeld als tijdelijke oplossing. Het is meestal geen duurzame oplossing omdat het niets met je eetgedrag doet.

Wat als je omstandigheden veranderen? Wat als je dagindeling in ene anders wordt? Wat als je moet overwerken en het heel druk hebt? Wat als je geen zin hebt in één van de gerechten? Wat als sommige ingrediënten zijn uitverkocht? Je leert bij ons de vaardigheden hoe je hiermee om moet gaan en toch progressie blijft boeken. Dat zorgt voor beter resultaat, minder stress over voeding en langer termijn succes.

Hoe werkt de trainingsaanpak?

Alles wordt op basis van een uitgebreide intake voor jou opgezet. Tijdens het traject testen we diverse dingen en stemmen we alles nog verder af op jouw eigen kunnen en doelen.

Enkele factoren waarmee we rekening houden zijn je uitgangspositie, krachtstatus, genetische potentie, fysiologie en anatomie, gewenste inzet, stresstolerantie en je persoonlijke agenda.

Je trainingsprogramma wordt daarnaast continu bijgewerkt zodat je optimaal op schema blijft.

Kan ik enkel voedings- of trainingsbegeleiding volgen?

Dit is niet mogelijk bij onze coaching trajecten, gezien training, voeding en leefstijl altijd hand in hand moeten gaan voor optimaal resultaat; als je ergens een aspect laat liggen, laat je altijd resultaat liggen.

Hoe weet je of mijn techniek juist is?

Jij kunt je trainingen opnemen met je smartphone en doorsturen zodat we je techniek kunnen analyseren. Daarnaast kan je ook personal training sessies bij ons inboeken waarbij we samen je techniek overlopen.

In de AM Coaching App wordt bovendien bij elke oefening een video animatie en tekstuitleg geboden.

Wat voor resultaat mag ik verwachten?

We staan altijd voor het maximale resultaat binnen jouw persoonlijke situatie.

Ondanks dat iedereen een andere uitgangspositie, genetica, levensstijl en doelen heeft, is het voor ons altijd prioriteit om iedereen 100% aandacht te geven en samen te werken naar maximaal resultaat.

Kan ik het 1 maand proberen?

De trajecten zijn altijd maandelijks opzegbaar, dus je zit nergens aan vast. Wil jij het 1 maand uitproberen, om te zien of het bij jou past? Dan kan dat uiteraard! Wel willen we hierbij de kantnota maken dat om écht duidelijk merkbaar resultaat te boeken, een minimaal traject van 3 maanden is aangewezen

Kan iemand mij wel persoonlijk coachen zonder dat wij elkaar in persoon ontmoeten?

Zeker! Sterker, goede online coaching kan je véél meer opleveren dan fysieke coaching. Dit omdat er geen sprake is van af te stemmen agenda’s, reistijd, planningen of locaties, maar je altijd en overal toegang hebt tot je coach.

Zit je met iets in je hoofd? Dan kan je het ons direct laten weten!

Heb je toch liever eerst x aantal fysieke sessies, dan kan dat ook via ons personal trainingstraject.

Op welke locatie gaan de Personal Training sessies door?

De Personal Training gaat door in onze privé studio te groeningenweg 23 unit 8 in Diepenbeek op 10 min rijden van Hasselt en vlakbij de E313.

Hoelang duurt een Personal Training sessie?

Een Personal Training sessie duurt om en bij de 60 minuten.

Ik heb een vraag die hier niet tussen staat...

Je kan ons altijd bereiken via ons contactformulier, via de Whatsapp applicatie of via alex@amcoaching.be.

Je mag altijd binnen de 48 uur respons verwachten.

Val ons gerust lastig.

Ik ga akkoord met het privacybeleid

Contacteer ons

alex@amcoaching.be

Volg ons

WhatsApp