Personal training voor de ondernemer

Meer info aanvragen

In de beginjaren hebben veel ondernemers de neiging om zichzelf en hun privéleven weg te cijferen voor hun bedrijf. Werken, eten, slapen en weer doorgaan. De droom komt namelijk niet vanzelf uit. Maar gaandeweg groeit het besef dat een andere balans nodig is. Eentje waarbij de eigen gezondheid op het voorplan treedt. personal training is de strategie om een betere balans te bereiken én daardoor op alle domeinen te groeien.

Naast de voor zichzelf sprekende gezondheidsvoordelen, doet personal training je namelijk ook groeien als ondernemer.

Krachttraining is namelijk als ondernemen. Een sterke werkethos, zelfdiscipline en mentale weerbaarheid zijn bij beide niet weg te denken. De perfecte analogie van ondernemerschap en desondanks dat het een investering is in (kostbare) tijd, zijn de voordelen op alle domeinen het meer dan waard.

Voordelen van personal training

Begeleid van a tot z

Geen giswerk betreffende trainingsprotocol, oefeninguitvoering en parameters. Je personal trainer staat gedurende hele training aan je zijde om je te begeleiden doorheen je training. 1-op-1.

Vaste afspraak

Je maakt een afspraak op een afgesproken tijdsstip, waarbij er verwacht wordt dat je aanwezig zult zijn. Het is vaak deze extra stok achter de deur die uitstelgedrag verhinderd.

Betere progressie

We spelen kort op de bal en volgen we je continu op. Moest je progressie niet verlopen zoals het moet, kan hier heel snel aanpassingen in gemaakt worden.

Privé trainingstudio

Niet meer wachten op bezette toestellen. Je traint in een privéstudio waarbij maximaal 1 andere persoon tegelijkertijd traint

Blessurevrij blijven

Doordat ik continu aan je zijde sta, kan ik snel inspelen op mogelijke kwaaltjes of pijnen die je ervaart. Er wordt rekening gehouden met je medische condities en voorgeschiedenis.

Maximaal resultaat

Je wordt persoonlijk begeleid zodat alle trainingsparameters geoptimaliseerd zijn naar jouw doelstellingen toe.

Hoofdkwartier

De trainingen gaan door in onze privé trainingsstudio te Diepenbeek. Een ideale ligging op 5min van de E313 en 10min van Hasselt centrum met parkeermogelijkheid voor de deur zorgt voor weinig tijdsverlies. 150m² aan state-of-the-art trainingsmateriaal zorgt ervoor dat we jou optimaal en zo efficiënt kunnen begeleiden naar jouw doelen toe.

Meer info aanvragen

Resultaat op maat

en nieuwe levensstijl creëeren is zeker niet gemakkelijk. Een drukke agenda en het alledaagse leven kan de progressie naar je droomfysiek al snel in de weg staan. Juiste voeding en sport schieten vervolgens al snel te kort. Lees de succesverhalen van anderen die ons coachingstraject volgde en bepaal zelf of jij de volgende wordt.

Bekijk alle succesverhalen

Deze bedrijven gingen reeds de uitdaging aan...

WhatsApp

Meer info aanvragen

Vraag vrijblijvend extra info aan ivm personal training. We werken graag een aanbod op maat uit naar jouw behoeften.

Ik ga akkoord met het privacybeleid

Contacteer ons

Ik ga akkoord met het privacybeleid

Boek een intake

Maak een afspraak door het onderstaande formulier in te vullen.